KMF BOR – VIK NAISUS NIŠ 3:4!


KMF BOR je poražen u 13. kolu druge futsal lige Srbije od niškog Naisusa rezultatom 4:3. Strelci za borsku ekipu: Igor Zlatković i Milivoj Đenadić dva gola.

Pored uvodne inicijative domaće ekipe i par izglednih prilika za pogodak, gosti su ipak prvi uspeli da dođu u vođstvo. Domaći su napadali i stvarali šanse za gol, ali su se gosti vešto branili i koristili svaku grešku protivnika. Rezultat na semaforu posle prvih 20 minuta igre glasio je 3:1 u korist Naisusa.

Drugo poluvreme, druga priča! Ekipa KMF BOR se trgla iz letargije i zaigrali samo onako kako oni znaju – napadački, otvoren fudbal sa mnogo trčanja i prilika za gol, ali nažalost, nije bilo dovoljno za trijunf nad favorizovanim nišlijama, od sledeće sezone prvoligaši.

I naravno, da pohvalimo fenomenalnu i vernu publiku koja iz kola u kolo dolazi u sve većem broju i pruža neizmernu podršku ekipi. Ovu utakmicu je pratilo oko 200 ljudi.

U poslednjem kolu, KMF BOR gostuje niškoj ekipi Vintersport. Ova utakmica za obe ekipe, osim prestiža, nema nikakvog značaja.

Futsal u Boru polako ali sigurno zadobija sve veću pažnju i popularnost. Nastojaćemo i na dalje da ga promovišemo  dobrim igrama, i što da ne, ako nam je Prva liga za malo promakla ove godine, da se potrudimo da sledeće godine obradujemo sve ljubitelje malog fudbala i da naš grad dobije prvoligaša što izaslužuje – istakao je Igor Obretković, golman ekipe KMF BOR.

Rezultati 13.kola:

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: