VINTERSPORT NIŠ – KMF BOR 3:1


Ekipa KMF BOR-a je u drugom kolu Druge futsal lige Srbije – grupa istok, nesrećno izgubila u Nišu od ekipe Vintersport rezultatom 3:1 (2:0).

Favorizovana ekipa Vintersporta, ekipa sa gomilom igračkih pojačanja ove sezone, ekipa koja pretenduje na prvo mesto u ligi i viši rang, ništa, ama baš ništa nije pokazala da to i zaslužuje.
Prvo poluvreme je proteklo u opreznoj i izjednačenoj igri obeju ekipa, stim što su domaćini uspeli da iskoriste dva kiksa KMF BOR-a i na poluvreme odu sa prednošću od 2:0.
U drugom poluvremenu, na terenu je postojala samo jedna ekipa, KMF BOR je bila ta ekipa koja je diktirala tempo, igrala i koja ja stvarala šanse za gol. Tu nadmoć su uspeli i da materijalizuju golom Darka Pranka, preciznim udarcem sa devet metara, desetak minuta pre kraja meča.
A onda, na scenu stupa do tada korektan sudijski par, koji sa dve sporne i pristrasne odluke poklanjaju pobedu domaćinu, i po ko zna koji put pokazuju da nisu u stanju da vode mečeve ovog ranga takmičenja i moraju da shvate da ova igra nije namenjena njima već igračima i publici!

KMF BOR u trećem kolu dočekuje ekipu AS iz Bujanovca.

Advertisements

2 Responses

  1. […] na prvo mesto u ligi i viši rang, ništa, ama baš ništa nije pokazala da to i zaslužuje. […] Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici Izvor: javniservis.com Ceo artikal>> none Leave a […]

  2. Ma razbicete ih u Boru,samo napred momci!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: